Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, με μεγάλ δυσκολία είναι η αλήθεια, καθώς επιβλήθηκε 3-2 της Φούλαμ στο "Έτιχαντ".

Μοιραίος παίκτης για τη Φούλαμ ήταν ο Αντάμα Τραορέ που είχε τρεις μεγάλες ευκαρίες, μία στο 0-0, μία μετά το 0-1 και μία μετά το 2-1 της Σίτι για να ισοφαρίσει

Οι “πολίτες” μπήκαν πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και στα δέκα πρώτα λεπτά είχαν ήδη τρεις χαμένες ευκαιρίες. Η Φούλαμ που στο πρώτο 15λεπτο ήταν οχυρωμένη στην άμυνα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τραορέ στο 17ο λεπτό ο οποίος απέναντι από τον Έντερσον, νικήθηκε από τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Εννιά λεπτά αργότερα, Χιμένες και Περέιρα συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Μεξικανός με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι βρήκε τον Βραζιλιάνο σε θέση βολής που εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρία λπετά αργότερα πάλι ο Τραορέ αστόχησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο πλασέ που επιχείρησε, δεν ήρθε σε αυτή τη φάση το 0-2 και η πρωταθλήτρια Αγγλίας έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Κόβατσιτς στο 32ο λεπτό.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Κόβατσιτς να πετυχαίνει το 2-1, με ωραίο δεξί πλασέ. Στο 68ο λεπτό έχασε την τρίτη του υκαιρία ο Τραορέ και στο 82ο λεπτό, με εκπληκτικό σουτ ο Ντοκού έγραψε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 88΄ο Μουνίς. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσης αήττητη σε 50 εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, από την ήττα από την Μπρέντφορντ τον Νοέμβριο του 2022 (40 ΝΙΚΕΣ- 9 ΙΣΟΠ.).