Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, μίλησε για την δουλεία του Έντσο Μαρέσκα μέχρι στιγμής και την δυσκολία να διαχειριστεί κανείς ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.

Ο κάτοχος Champions League με την ομάδα του Λονδίνου, μιλά πλέον ως εξωτερικός παράγοντας για την κατάσταση στην Τσέλσι που τα τελευταία τρία χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες.

Όσον αφορά τη δουλειά του προπονητή στην Τσέλσι αναφέρει ότι “ είναι πολύ αγχωτικό, ειδικά όταν έχεις να διαχειριστείς ένα τόσο μεγάλο σύνολο παικτών, διότι πρέπει και να πέρασεις τις ιδέες σου στο τακτικό κομμάτι στην ομάδα αλλά και να διαχειριστείς τα αποδυτήρια. Όλοι όσοι αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα πιστεύουν ότι αξίζουν να ξεκινούν στην βασική ενδεκάδα και να έχουν σημαντικό ρόλο”.

Συγκεκριμένα για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα δήλωσε: “ Μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι εύκολο να πιστέψεις στο πλάνο, όταν κερδίζεις. Τότε, η ομάδα δουλεύει με ηρεμία. Ξεκινάει η κάθε βδομάδα πιο ευχάριστα και οι παίκτες μπορούν και να διασκεδάζουν στην προπόνηση. Οπότε στην Τσέλσι ως τώρα όλα πάνε καλά”.