Στο ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, δεν επηρεάζεται από τα αυκανόμενα σενάρια για το μέλλον του στη Λίβερπουλ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Άρνε Σλοτ. Ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει «συνδεθεί» με μεταγραφή στν Ρεάλ Μαδρίτης με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

«Νομίζω ότι υποτιμάτε τους παίκτες μας. Αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να συνδέονται με όλες τις κορυφαίες ομάδες σε καθημερινή βάση, είτε έχουν συμβόλαια είτε όχι», είπε ο Σλοτ στους δημοσιογράφους ενόψει της κυριακάτικης (20/10) εντός έδρας αναμέτρησης της Premier League με την Τσέλσι.

«Αν νομίζετε ότι επηρεάζονται από αυτό το ενδιαφέρον, τότε δεν αποδέχεστε πόσο δυνατοί είναι διανοητικά. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Αυτό είναι μέρος αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε. Απλώς εστιάζουν σε αυτό που έχετε να κάνουμε. Ίσως, αν είσαι 17 ή 18 ετών, θα μπορούσε να είναι δύσκολο για σένα. Αλλά ο Τρεντ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει το Champions League, ο Βιρτζίλ και ο Μο το ίδιο. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για αυτούς να παίζουν και αυτό βλέπουμε αυτή τη στιγμή γιατί παίζουν πολύ καλά».