Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε κόντρα στην Μπρέντφορντ στο “Όλντ Τράφορντ”, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.

 Η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρνει να πετύχει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική ένα γρήγορο τέρμα. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού και προσπαθούσε να απειλήσει την Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι στο 20’ δημιούργησαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Στο 20’ ο Χόιλουντ προσπάθησε να εκμεταλλέυτει την ασταθή επέμβαση του Φλέκεν, αλλά δεν τα κατάφερε και ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ έσωσε τελικά την εστία του. Έξι λεπτά αργότερα, ο Γκαρνάτσο έκανε αισθητή την παρουσία του, με σουτ στην κλειστή γωνία του Ολλανδού τερματοφύλακα, που αντέδρασε σωστά. Η πρώτη τελική στον στόχο από την Μπρέντφορντ ήρθε στο 31’. Ο Νόργκαρντ επιχείρησε ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ, αλλά ο Ονάνα πραγματοποίησε όμορφη απόκρουση. Η Γιουνάιτεντ στο 34’ έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο Έρικσεν βρέθηκε μόνος του, λίγο έξω από τη μικρή περιοχη, το σουτ του όμως κατέληξε απελπιστικά άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ. Ο Ντάμσγκαρντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πίνοκ σηκώθηκε μόνος του και κέρδισε, με δυνατή κεφαλιά, τον Ονάνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την στιγμή του γκολ ο Ντε Λιχτ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου, μετά από υπόδειξη του διαιτητή, καθώς είχε ματώσει στο κεφάλι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε μπαίνοντας υποδειγματικά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47’ με καταπληκτικό τελείωμα του Γκαρνάτσο ισοφάρισε την Μπρέντφορντ. Ο Ράσφορντ πραγματοποίησε πολύ ωραία σέντρα για να βγάλει μόνο του τον Αργεντίνο στην φάση. Μετά από το γκολ της η Γιουνάιτεντ επέβαλε την κυριαρχία της. Έμπαινε συχνά στην περιοχή των φιλοξενούμενων και προσπαθούσε να ανατρέψει όσο πιο γρήγορα το σκορ. Το κατάφερε στο 62’ πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ. Ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξε την ποιότητά του. Με τακουνάκι τροφοδότησε τον Χόιλουντ, που από ιδανική θέση “κρέμασε” τον Φλέκεν και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Έπειτα από την ολοκλήρωση της ανατροπής, το παιχνίδι “έσβησε”. Η Μπρέντφορντ δεν μπορούσε να απειλήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ, που είχε κλείσει πολύ καλά όλους τους χώρους. Σίγουρα, όμως, όσο το παιχνίδι είναι στο ένα γκολ διαφορά όλα είναι ανοιχτά. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να βρει ένα τρίτο τέρμα και έζησε με το άγχος έως τη λήξη του αγώνα.

Η νίκη αυτή έδωσε ανάσες ζωής στον Έρικ Τεν Χαγκ. Η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 11 βαθμούς στην Premier League και προσπέρασε την Μπρέντφορντ.