Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Σελς και σκόρερ τον Γουντ η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη φέτος με 1-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση για επίθεση και μέχρι το 25ο λεπτό απείλησαν αρκετές φορές.

Καλύτερη στιγμή και για τις δύο ένα δοκάρι. Μακρινό σουτ του Νκέτια για τους φιλοξενούμενους (20′) και κεφαλιά του Γέιτς για την Νότιγχαμ (22′).

Από εκεί και πέρα σοβαρεύτηκαν και οι δύο αμυντικά και το ημίχρονο έληξε δίχως γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δύο σουτ του Έζε τα οποία σταμάτησε ο Σελς εντυπωσιακά, με το δεύτερο μάλιστα να καταλήγει στο δοκάρι.

Στην πρώτη καλή στιγμή η Νότιγχαμ σκόραρε με το σουτ του Γουντ (65′) που πέρασε κάτω από το χέρι του Χέντερσον σε κακή εκτίμηση του Άγγλου τερματοφύλακα.

Από την άλλη πλευρά ο Σελς σταμάτησε καταπληκτικά και το σουτ του Σλουπ (81′) και οι γηπεδούχοι κράτησαν το τρίποντο ως το τέλος.

Ο καλύτερος τερματοφύλακας έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

H Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη φέτος και ανέβηκε στην όγδοη θέση ενώ η Κρίσταλ Πάλας παραμένει χωρίς νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς – Άινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίγιο, Μορένο (79′ Γουίλιαμς) – Γέιτς, Άντερσον (79′ Μοράτο) – Ελάνγκα (63′ Ζότα Σίλβα), Ντομίνγκες, Χάντσον-Οντόι (84′ Σόσα) – Γουντ (84′ Αγουονίγι)

Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον – Τσάλομπα, Γκεΐ, Λακρουά – Μουνιός, Χιούζ (74′ Σαρ), Λέρμα, Μίτσελ (74′ Σλουπ) – Έζε, Κάμαντα (88′ Αγκμπινόνε), Νκέτια (67′ Ματέτα)