Δεν το κουνάει από το «St James Park» ο Άντονι Γκόρντον, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Νιούκαστλ.

Το όνομα του 23χρονου χαφ είχε «συνδεθεί» τις τελευταίες εβδομάδες με τη Λίβερπουλ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς θα παραμείνει στο St James’ Park έως τον Ιούνιο του 2028, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2023 μετά τη μεταγραφή του κόστους 53 εκατ. ευρώ απ’ την Έβερτον κι έληγε το καλοκαίρι 2026.

«Απλώς πιστεύω ότι ο σύλλογος είναι ακριβώς αυτό που θέλω κι εκεί που θέλω να παίζω» τόνισε ο Γκόρντον στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Εγώ κι ο Έντι Χάου (σ.σ. προπονητής) ταιριάζουμε τέλεια όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού. Μου αρέσει εδώ.

Η ομάδα μου ταιριάζει πολύ – και είμαι εδώ για να κερδίσω ένα τρόπαιο. Η σύντομη ιστορία είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε ένα τρόπαιο… Το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας που τελικά θα το κάνει είναι ένας τεράστιος στόχος μου».

Ο Χάου είπε ότι ήταν χαρούμενος που ο Γκόρντον «έδεσε» το μέλλον του στον σύλλογο και πρόσθεσε ότι είχε ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Νιούκαστλ.

«Το επιτελείο μας έχει κάνει τρομερή δουλειά στο να καλλιεργήσει το ταλέντο του και να εξελίξει το παιχνίδι του κι ο Άντονι αξίζει τόσα πολλά εύσημα για το γεγονός ότι πιέζει τον εαυτό του για να γίνει καλύτερος και τα καταφέρνει καθημερινά», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Νιούκαστλ, Πολ Μίτσελ.

Ο Γκόρντον σημείωσε 15 γκολ και έδωσε 11 ασίστ σε 74 συμμετοχές για τους «ανθρακωρύχους». Έκανε επίσης το ντεμπούτο του στην Αγγλία τον Μάρτιο σε ένα φιλικό με τη Βραζιλία και έκτοτε έχει παίξει σε 7 ματς.