Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0, η Μπρέντφορντ πήρε το τρίποντο με 4-3, αφήνοντας την Ίπσουιτς χωρίς νίκη στην Premier League.

Ένα απίθανο ματς έλαβε χώρα στο Λονδίνο, με την Μπρέντφορντ να επικρατεί τελικά 4-3 της Ίπσουιτς! Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω με 2-0, προηγήθηκαν 3-2, ισοφαρίστηκαν στο 89′, αλλά έφτασαν στο τρίποντο στο 90+6′!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Εμπουεμό (51′ πεν., 90+6′) που είχε το γκολ-νίκης. Νωρίτερα ο Γουισά (44′) και το αυτογκόλ του Κλαρκ (45+1′) είχαν βάλει ξανά την ομάδα τους στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Για τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν χωρίς νίκη, σκόραραν οι Σμόντικς (28′), Χερστ (31′) και Ντέλαπ (89′). Μάλιστα ο τελευταίος είχε και δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα για το 4-4, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι από το 70′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κλαρκ!

Η «Χ»αρά του ποδοσφαίρου

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι στο Λονδίνο, με τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Η Ίπσουιτς άνοιξε το σκορ με τον Σμόντικς στο 28′, εκμεταλλευόμενη τα κενά στην άμυνα της Μπρέντφορντ. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Χερστ να νικάει τον Φλέκεν.

Φυσικά, οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα στο επόμενο τέταρτο. Αρχικά, μείωσαν με τον Γουισά στο 44′ και δύο λεπτά αργότερα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το αυτογκόλ του Κλαρκ.

«Μαγικό» ημίχρονο, με άπαντες χαραμένους, πλην των δύο προπονητών, Φρανκ και ΜακΚένα, που είχαν πολλά παράπονα από την αμυντική λειτουργία των ομάδων τους…

Το έφερε… τούμπα και κέρδισε στο 90+6′!

Με γκολ εκκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Μπρέντφορντ κέρδισε πέναλτι, ο Εμπουεμό ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε… τούμπα το ματς. Ο άσος των Λονδρέζων ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 51′ και έκανε το 3-2, ανατρέποντας το 2-0 με το οποίο έχανε η ομάδα του ως το 44′!

Στο 70′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χάρισον Κλαρκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή η αποβολή δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που στο 89′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης! Ο Ντέλαπ που μπήκε στο 72′ ήταν εκείνος που σκόραρε το 3-3.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τη σέντρα-σουτ του Εμπουεμό έφτασαν στο τρίποντο στο 90+6′! Αυτό λίγο έλειψε να μην έρθει, καθώς στην επόμενη φάση ο Ντέλαπ είχε δοκάρι!

Απίθανη εξέλιξη, απίθανο ματς. Τελικό αποτέλεσμα, 4-3!

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (Φρανκ): Φλέκεν, Βαν Ντε Μπεργκ, Κόλινς, Πίνοκ, Ράσμουσεν, Γιάνελτ, Νόργκααρντ (77′ Γένσεν), Ντάμσγκααρντ (77′ Σέιντ), Εμπουεμό, Λιούις-Πότερ (80′ Καρβάλιο), Γουισά

ΙΠΣΟΥΙΤΣ (ΜακΚένα): Μούριτς, Ο’Σέι, Χάρισον Κλαρκ, Μπέργκες, Ντέιβις, Καζούστε (90+1′ Τάουνσεντ), Φίλιπς, Ογκμπένε, Τσάπλιν (72′ Γούλφεντεν), Σμόντικς (72′ Τζακ Κλαρκ), Χερστ (72′ Ντέλαπ)