Έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Μπακαρί Σανιά είναι η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, καθώς ο 33χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Μπακαρί Σανιά είναι η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, καθώς ο 33χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, τα «σφυριά» θέλουν να εντάξουν τον έμπειρο παίκτη στο ρόστερ τους, ενισχύοντας την άμυνά τους και θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, η διοίκηση των «πολιτών» δεν έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη, για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Ο αγγλικός Τύπος εμφανίζει τον Σανιά θετικό στο ενδεχόμενο μετακόμισης από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά, που ο Σανιά θα αγωνιστεί σε ομάδα του Λονδίνου, αν τελικά έρθει σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ για επτά χρόνια.