Ο Ρόναλντ Κούμαν υπογράμμισε πως η εμφάνιση της Έβερτον ήταν απογοητευτική, στην αναμέτρηση με τη Λέστερ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-1.

Ο Ρόναλντ Κούμαν υπογράμμισε πως η εμφάνιση της Έβερτον ήταν απογοητευτική, στην αναμέτρηση με τη Λέστερ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-1. Ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε πως η ομάδα του έχασε τον έλεγχο του αγώνα, μετά το γκολ πυ σημείωσε. 

Χαρακτηριστικά, ο Κούμαν δήλωσε: “Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, κάναμε το 1-0, όμως, είναι πάντα δύσκολο όταν παίζεις με Λέστερ, η οποία έπαιξε πολύ αμυντικά. Είναι απίστευτο πως χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0, μην κάνοντας σωστά ό,τι κάναμε πριν πετύχουμε το γκολ, δηλαδή, να ασκούμε πίεση προς τον αντίπαλο παίκτη που έχει την μπάλα και να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση. Έτσι, τιμωρηθήκαμε με τα δύο τέρματα που δεχθήκαμε”.

Στη συνέχεια, ο Κούμαν υπογράμμισε: “Στο γκολ της ισοφάρισης υπήρχαν τέσσερις αμυντικοί πίσω και δεχθήκαμε μακρινή μπαλιά. Ξέρουμε ότι ο Μούσα είναι γρήγορος και αντιδράσαμε πολύ αργά. Στο 1-0 δεν έρχεται το τέλος του ματς, έπρεπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.