Δραματικό ήταν το φινάλε του λονδρέζικου ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 81', αλλά στο 96' ο Κέιν εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Αντριάν έδιωξε προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δραματικό ήταν το φινάλε του λονδρέζικου ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 81′, αλλά στο 96′ ο Κέιν εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Αντριάν έδιωξε προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ μετά από σέντρα του Ααρον Κρέσγουελ και κεφαλιά του Σεϊντού Κουγιατέ. Το 0-2 έλαβε χώρα στο 62′, με δεξί σουτ του Ντιαφρά Σακχό. Οι γηπεδούχοι που παλεύουν με νύχια και με δόντια να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά μτου Τσάμπιονς Λιγκ, αντέδρασαν και τελικά δικαιώθηκαν.

Αρχικά μείωσαν το σκορ στο 81′ με δυνατό αριστερό σουτ του Ντάνι Ρόουζ. Το ματς έβαινε προς τη λήξη, αλλά ο Αλεξ Σονγκ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κέιν. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, ο Αντριαν έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα, αυτή δεν απομακρύνθηκε, έφθασε εκ νέου στα πόδια του παίκτη της Τότεναμ, αλλά αυτή τη φορά δεν αστόχησε με αποτέλεσμα να τη στείλει στα δίχτυα.