Ο Τόνι Πούλις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Μπρομ και παρουσιάστηκε επισήμως.

Ο Τόνι Πούλις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Μπρομ και παρουσιάστηκε επισήμως. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας τόνισε πως δεν έχει καμία αμφιβολία, σχετικά με το αν θα βοηθήσει την ομάδα του ο 36χρονος παίκτης. 

Αρχικά, ο Πούλις τόνισε: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση. Έχουμε τσεκάρει τα πάντα και ο Γκάρεθ είναι ένας από τους Top 5 μέσου του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ηλικία του δε νομίζω πως θα είναι σημαντικό πρόβλημα. Νομίζω πως είναι μια σπουδαία μετεγγραφή. Ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας και να δουλέψουμε μαζί του».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ συμπλήρωσε: «Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Για αυτό του πρόσφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας η Έβερτον. Μας ζήτησε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και μας έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο».