Η Γουότφορντ νίκησε με 3-2 την Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Στέφανο Οκάκα Τσούκα να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι. Δύο ασίστ ο Χολέμπας.

Η Γουότφορντ νίκησε με 3-2 την Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Στέφανο Οκάκα Τσούκα να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι.

Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί νίκες, ενώ αυτή του Ρόναλντ Κούμαν συμπλήρωσε δέκα ματς με μόλις ένα τρίποντο.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, με τον Μπάρι να βρίσκει τον Λουκάκου ανάμεσα στα σέντερ μπακ της Γουότφορντ και τον Βέλγο να προλαβαίνει για το 0-1.

Έπειτα όμως ήρθε η κατάρρευση, που ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό γκολ του Οκάκα Τσούκα στο 36′. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός στράικερ βρέθηκε στην σωστή θέση σε σέντρα του Αμπραμπάτ και με …χορευτικό τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι που θύμισε Τζανφράνκο Τζόλα, ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν το παρθενικό του γκολ για την Γουότφορντ και το πρώτο του στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Μάιο του 2010, όταν είχε σκοράρει με την φανέλα της Φούλαμ!

Η ανατροπή ήρθε στο 59ο λεπτό, με τον Χολέμπας να κάνει την σέντρα και τον Πρεντλ να κάνει το 1-2 με κεφαλιά, ενώ στο 64′, από άλλη μία μπαλιά του πρώην Έλληνα διεθνή, ο Οκάκα με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-1.

Τα «ζαχαρωτά», κατάφεραν να μειώσουν στο 86ο με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λουκάκου, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λένον. Στα λεπτά που απέμειναν προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά οι Λονδρέζοι κράτησαν το τρίποντο.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (15η Αγωνιστική):

Σάββατο

Γουότφορντ – Έβερτον 3-2
(36′, 64′ Οκάκα Τσούκα, 59′ Πρεντλ – 17′, 86′ Λουκάκου)

Άρσεναλ – Στόουκ (17:00) 
Μπέρνλι – Μπόρνμουθ (17:00)
Χαλ – Κρ. Πάλας (17:00)
Σουόνσι – Σάντερλαντ (17:00)
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή

Τσέλσι – Γουέστ Μπρόμ. (14:00)
Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ (16:15)