Ο Σλάβεν Μπίλιτς δεν ανησυχεί για το μέλλον του στη Γουέστ Χαμ μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ και δηλώνει βέβαιος ότι έχει την πλήρη υποστήριξη των ιδιοκτητών του συλλόγου.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς δεν ανησυχεί για το μέλλον του στη Γουέστ Χαμ μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ και δηλώνει βέβαιος ότι έχει την πλήρη υποστήριξη των ιδιοκτητών του συλλόγου. Μετά την 7η θέση που κατέκτησε πέρυσι στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ, φέτος έχουν έρθει όλα ανάποδα, αφού η ομάδα με τρεις μόλις νίκες σε 12 παιχνίδια είναι 17η στην κατάταξη, ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είμαι χαρούμενος στη δουλειά μου, μιλάω με τους ιδιοκτήτες, ως επί το πλείστον προς τον κ. Σάλιβαν, μετά από κάθε παιχνίδι και μερικές φορές και πριν, αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πει», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας. Τα προβλήματα της Γουέστ Χαμ δεν είναι μόνο αγωνιστικά, αφού έχουν να κάνουν και με την προσαρμογή της ομάδας στη νέα έδρα της, το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

«Νιώθω την υποστήριξη. Όπως έχω πει πολλές φορές, εγώ θα επικεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι το βασικό. Δεν φοβάμαι. Υπάρχει πίεση, φυσικά, διότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στο καλύτερο σημείο αγωνιστικά. Δεν έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να αισθάνομαι χαρούμενος, αλλά φαίνεται η βελτίωση της ομάδας», πρόσθεσε ο Μπίλιτς.