Ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την άποψη πως η Έβερτον θα είναι καλύτερη χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου στο ρόστερ της, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την άποψη πως η Έβερτον θα είναι καλύτερη χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου στο ρόστερ της, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του στην επιθετική γραμμή και πως μπορούν να καλύψουν και τα γκολ που σημείωνε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μιραλάς έδειξε να μην ανησυχεί και τόσο με την αποχώρηση του συμπαίκτη του στην εθνική Βελγίου.

Χαρακτηριστικά, ο Μιραλάς δήλωσε: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Ρομέλου σκόραρε πολλά γκολ για την Έβερτον. Ήταν ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Όμως έχουμε πλέον στο ρόστερ μας πολλούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να σκοράρουν δέκα ή 15 γκολ. Αν έχεις πέντε ή έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον δέκα γκολ τη σεζόν, νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο από το να έχεις μόνο τον Λουκάκου. Αυτό είναι και το σημαντικότερο. Πήρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή είναι η ζωή από εδώ και πέρα. Η Έβερτον είναι καλύτερη χωρίς αυτόν».