Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την έως τώρα προπώληση των διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την έως τώρα προπώληση των διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα «σφυριά» θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και ήδη έχουν πουλήσει 52 χιλιάδες εισιτήρια. Το νέο γήπεδο της Γουέστ Χαμ έχει χωρητικότητα 60 χιλιάδες εισιτήρια και όπως υπογράμμισε η Μπράντι, δέκα χιλιάδες θέσεις θα φιλοξενήσουν μικρά παιδιά. 

Αρχικά, η Μπράντι τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι η στιγμή που θα αφήσουμε το Άπτον Παρκ θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Γνωρίζω γενιές οικογενειών που αποτελούν πιστά ένα κομμάτι από την ιστορία του συλλόγου και πάντα τα τελευταία παιχνίδια είναι φορτωμένα αναμνήσεις. Αλλά δεν κοιτάζω πίσω. Κοιτώ μόνο το μέλλον».

Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος της λονδρέζικης ομάδας συμπλήρωσε: «ο να μετακομίσεις σε νέο γήπεδο είναι ένα πράγμα. Το να ξεπουλάς είναι άλλο. Ανάμεσα στους θεατές θα έχουμε και 10,000 παιδιά χάρη στις χαμηλές τιμές για τα κάτω των 16 ετών εισιτήρια».