Τα «καυτά» ονόματα που ψάχνονται για μεταγραφή

Λίγες ημέρες απομένουν για να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ομάδες «τρέχουν» πια για να αποκτήσουν τους παίκτες που επιθυμούν.

Λίγες ημέρες απομένουν για να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ομάδες «τρέχουν» πια για να αποκτήσουν τους παίκτες που επιθυμούν. Πιο «φρέσκια» σημαντική μετακίνηση, αυτή του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ στην Ίντερ.
Υπάρχουν όμως ακόμη σημαντικά ονόματα, που μπορεί να αλλάξουν ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ας δούμε ποιοι παίκτες «φλερτάρουν» με άλλους συλλόγους:

ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Ηλικία: 25
Τωρινή ομάδα: Σπόρτινγκ Λισαβόνας   
Συνδέεται: Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έρχεται, δεν έρχεται, αυτό είναι το σίριαλ των τελευταίων ημερών. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος μέσος θα φτάσει τελικά στο «Old Trafford» αυτόν τον μήνα. Η απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα κοστίσει στην ομάδα του Σόλσκιερ 55 εκατομμύρια ευρώ, με επιπλέον 14 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους. Για χάρη όλων μπορεί επιτέλους να τελειώσει το σίριαλ;

ΠΙΕΡ-ΕΜΕΡΙΚ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ
Ηλικία: 30
Τωρινή ομάδα: Άρσεναλ
Συνδέεται: Με Μπαρτσελόνα και Παρί

Ο εκ των αρχηγών της Άρσεναλ, αποτελεί μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον τραυματία Σουάρες, με έναν εξίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή.
Ωστόσο, αντιμετωπίζει  τώρα τον ανταγωνισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να χάσουν τον Έντισον Καβάνι ή τώρα ή το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του Ουρουγουανού. 

ΕΝΤΙΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ
Ηλικία: 32
Τωρινή ομάδα: Παρί
Συνδέεται: Με Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι

Μιλάμε για τον «διάβολο». Ο Καβάνι είναι εκτός σύμβασης με την Παρί το καλοκαίρι, με τον Ουρουγουανό να έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι ως ελεύθερος παίκτης.
Αλλά με την Τσέλσι και την Γιουνάιτεντ να μοιάζουν απελπισμένες για την απόκτηση επιθετικού, με αποδεδειγμένη ποιότητα το… κεφάλι του μπορεί να γυρίσει, γνωρίζοντας ότι τώρα μπορεί να ξεφύγει από το Παρίσι έξι μήνες νωρίτερα. Ποιος θα κερδίσει τη «μάχη» για την απόκτηση του Καβάνι; Αυτό που μοιάζει βέβαιο είναι ότι θα φύγει πριν από το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου…

ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ
Ηλικία: 26
Τωρινή ομάδα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Συνδέεται: Με Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους

Όπως και στην περίπτωση του Φερνάντες, η κατάσταση γύρω από το μέλλον του Πογκμπά στο κλαμπ, είναι ομιχλώδης από το περασμένο καλοκαίρι.
Απομένουν ακόμη 18 μήνες για να εκπνεύσει το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με τους «κόκκινους διαβόλους», έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν με τραυματισμό και  αποκάλυψε δημοσίως ότι θέλει μια «νέα πρόκληση» τον Ιούλιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγούσε την «κούρσα» για να υπογράψει το αστέρι της Γιουνάιτεντ, για πολύ καιρό, αλλά τώρα ο πρώην σύλλογος του, η Γιουβέντους πιστεύεται ότι την έχει ξεπεράσει, χάρη στους παλιούς δεσμούς της με τον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των φίλων του Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο. Άλλωστε η Ρεάλ έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ από τον Άγιαξ. 

ΟΛΙΒΙΕ ΖΙΡΟΥ
Ηλικία: 33
Τωρινή ομάδα: Τσέλσι
Συνδέεται: Με Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Άστον Βίλα

Ο βετεράνος επιθετικός είναι ακόμα η Νο1 επιλογή στην Εθνική Γαλλίας, παρά το γεγονός ότι παίζει λίγο εφέτος στην Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις 7 συμμετοχές, χωρίς γκολ.
Φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ, αλλά οι «μπλε» είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από τα 4 εκατομμύρια που προσφέρονται. Στην ‘μάχη» της απόκτησης του Ζιρού έχει μπει και η Άστον Βίλα.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
Ηλικία: 28
Τωρινή ομάδα: Ρεάλ
Συνδέεται: Με Άρσεναλ, Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς

Ένας από αυτούς τους παίκτες, όπως ο συμπαίκτης του Ίσκο, που φαίνεται να είναι συνεχώς εκτός συλλόγου, αλλά ποτέ δεν γίνεται πραγματικότητα. 
Ο Κολομβιανός είχε δοθεί δανεικός από το 2017-2019 στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά τώρα μπορεί να καθορίσει μόνος του το μέλλον.
Και οι τέσσερις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στο τρέξιμο, με τους φιλόδοξους «λύκους» της Γουλβς  να πιέζουν τους άλλους τρεις ενδιαφερόμενους.
Η Άρσεναλ θα μπορούσε να δελεάσει την Ρεάλ προσφέροντας τον Ομπαμεγιάνγκ, όπως και η Γιουνάιτεντ που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως «δόλωμα» τον Πογκμπά. 
 

ΕΜΡΕ ΤΣΑΝ
Ηλικία: 26
Τωρινή ομάδα: Γιουβέντους
Συνδέεται: Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Έβερτον και Ντόρτμουντ

Διαθέτοντας πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή, ο Εμρέ Τσαν δεν βρίσκει χώρο για να παίξει στη Γιουβέντους. Έτσι περιμένουν στη «γωνία» πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και είναι πολύ πιθανό, να αλλάξει σύντομα περιβάλλον.

ΝΕΙΘΑΝ ΑΚΕ
Ηλικία: 24
Τωρινή ομάδα: Μπόρνμουθ
Συνδέεται: Με Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

Το 2017, η Μπόρνμουθ είχε αγοράσει από την Τσέλσι τον Ακέ, αντί του ποσού-ρεκόρ για τον σύλλογο, των 20 εκατομμυρίων λιρών, με την Τσέλσι να διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του, αντί 40 εκατομμυρίων λιρών. Αντιμετωπίζει όμως τον ανταγωνισμό από την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ , καθώς και  και οι δύο έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμών.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.