Σε ηλικία 20 χρόνων έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σε ηλικία 20 χρόνων έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Γιουβέντους έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα της τον Και Χάβερτζ και είναι πολύ πιθανό να κάνει το καλοκαίρι κίνηση για την απόκτηση του νεαρού, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα αλλά και ως επιθετικός μέσος.   
Ο Χάβερτζ  είναι σε μεγάλη ζήτηση μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον 20χρονο να έχει σκοράρει 10 γκολ σε 34 εμφανίσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ο επιθετικός μέσος έχει συνδεθεί στενά με μια κίνηση της Λίβερπουλ, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης να θεωρείται ότι βρίσκεται μπροστά στο «κυνήγι» της απόκτησης του νεαρού, ο οποίος ήδη μετράει 7 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Γερμανίας. το Λίβερπουλ θεωρείται ότι βρίσκεται μπροστά από το πακέτο κυνηγιού σε αυτό το στάδιο.

Ο βασικός παράγοντας για να πείσει τον Χάβερτζ να μετακομίσει στη Λίβερπουλ είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα χρειαστούν σκληρές διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μια νέα αναφορά από το Calciomercato υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους έχει μπει τώρα στον αγώνα για την απόκτηση του, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από πρώτο χέρι, αφού αντιμετώπισε την Λεβερκούζεν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η απόδοση του Χάβερτζ ανάγκασε τον Μαουρίτσιο Σάρι να επαινέσει τον παίκτη  και ο σύλλογος συνέχισε να παρακολουθεί την εξέλιξή του, σε σημείο που να τον θεωρεί σήμερα ως τον κορυφαίο μεταγραφικό του στόχο.

Ωστόσο, η Λεβερκούζεν δεν επιθυμεί να μειώσει τις απαιτήσεις της κάτω από τα  80 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του παίκτη, μία τιμή που οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν το καλοκαίρι, εξέλιξη που δίνει το αβαντάζ απόκτησης του στη Λίβερπουλ.