Λειψία: «Κανένας δεν μας έχει προσεγγίσει για τον Βέρνερ»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λειψίας, Όλιβερ Μίντζλαφ, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει γίνει οποιαδήποτε είδους προσέγγιση της Μπάγερν ή της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με τη μετάβαση στο «Άνφιλντ και δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, αποκαλώντας την, «τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο». Η Μπάγερν θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του, ώστε να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση πίσω από τον Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με την Bild, το συμβόλαιο του Βέρνερ περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Μίντζλαφ λέει, ότι κανένας σύλλογος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει προσέγγιση, πόσο μάλλον μια επίσημη προσφορά.

«Ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ, ούτε ο πρόεδρος της Μπάγερν Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, επικοινώνησαν μαζί μου. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να παρατείνουμε το συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2023. Έπαιξε ένα πολύ δυνατό πρώτο μισό της σεζόν. Πιστεύουμε επίσης ότι είμαστε μία ομάδα που θα βελτιώσουμε ακόμη τον Τίμο Βέρνερ, ώστε να εξελιχθεί σε έναν καλό διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.