Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες, ρωτήθηκε για την αγωνιστική αξία του Λιρόι Σανέ, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Βαυαρών.

Η Μπάγερν επιθυμεί την απόκτηση του Σανέ από το περασμένο καλοκαίρι και ελπίζει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή εφέτος. Ο Σανέ δεσμεύεται με την Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη έναν χρόνο και δεν δείχνει διάθεση να παραμείνει στους “πολίτες”.  

Ο 24χρονος δεν έχει παίξει μετά τον τραυματισμό του πριν από εννιά μήνες, με την αξία του πριν από την πανδημία να εκτιμάται γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χάινκες, ο οποίος κέρδισε το Champions League το 2013 με την Μπάγερν, προειδοποίησε τον παλιό του σύλλογο, ότι ο διεθνής Γερμανός επιθετικός δεν αξίζει τόσο πολύ, επειδή δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι είναι κορυφαίο ταλέντο.

«Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης σε σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να γίνει καλύτερος ή θα παραμείνει ως ένα εξαιρετικό ταλέντο; Πρέπει να είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, γιατί δεν έχει νόημα να αναβοσβήνει το ταλέντο του από καιρό σε καιρό. Σας λέω επίσης ειλικρινά ότι δεν θεωρώ ότι η τιμή αυτή δικαιολογείται!».

Ο Σανέ απέρριψε την προσφορά των νέων όρων που του πρόσφερε η Σίτι και η Μπάγερν πιστεύει ότι μπορεί να τον αποκτήσει με πολύ χαμηλότερη τιμή, όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, επειδή θα έχει απομείνει λιγότερο από ένας χρόνος στο υπάρχον συμβόλαιο του.

Η Μπάγερν δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Κοουτίνιο, μετά τον δανεισμό του από τη Λίβερπουλ την περασμένη χρονιά καταβάλλοντας 80 εκατομμύρια λίρες και προτιμάει τη λύση του Σανέ.