Ο κορωνοϊός αναβάλλει τις υπογραφές Τσέλσι-Βέρνερ

Η μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι έχει καθυστερήσει καθώς δεν μπορούν να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.  

Ο Βέρνερ συμφώνησε καταρχήν να ενταχθεί στην Τσέλσι με μια συμφωνία αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ, με απολαβές περίπου 200 χιλιάδες εβδομαδιαίως.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Athletic», ο επιθετικός της Λειψίας δεν μπορεί να πετάξει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον αγγλικό σύλλογο. Οι γιατροί της Τσέλσι επίσης δεν θα μπορούσαν να πετάξουν στη Γερμανία, γιατί θα έπρεπε να απομονωθούν για δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή τους.

Αυτό θα σήμαινε ότι οι γιατροί δεν θα ήταν διαθέσιμοι για τον Φρανκ Λάμπαρντ και την ομάδα του, καθώς οι νέοι κυβερνητικοί κανόνες δηλώνουν ότι όλοι όσοι φτάνουν στη Βρετανία – συμπεριλαμβανομένων των υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου – υποχρεούνται να δώσουν μια διεύθυνση, όπου θα απομονωθούν για 14 ημέρες.

Οι ταξιδιώτες που δεν συμπληρώνουν τις φόρμες με αυτές τις λεπτομέρειες και αρνούνται να αυτο-απομονωθούν θα τους επιβάλλεται πρόστιμο.

Για να αποφευχθεί αυτό, οι «μπλε» θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν Γερμανό ιατρό, αλλά είναι πιο πιθανό να περιμένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν της Bundesliga στις 27 Ιουνίου ή αν εντωμεταξύ αλλάξουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Ο Βέρνερ, ο οποίος έχει σημειώσει 4 γκολ μετά από την επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα τον περασμένο μήνα, μετράει συνολικά 25 γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος και είναι βασικός υποψήφιος για το «Χρυσό Παπούτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.