Tottenham : Πιο κοντά σε Φρέιζερ

Η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον μέσο-επιθετικό της Μπόρνμουθ, Ράιαν Φρέιζερ. Ο Σκωτσέζος αρνήθηκε πρόταση επέκτασης συνεργασίας και κοιτάζει προς Τότεναμ.

Η Τότεναμ θέλει να ενισχυθεί όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος αλλά με περιορισμένο μπάτζετ δεν θα είναι και εύκολο. Η ενίσχυση από το εξωτερικό δεν θα είναι εύκολη. Η Τότεναμ παράλληλα θέλει να κρατήσει τον Βρετανικό χαρακτήρα της και για αυτό ενδιαφέρεται για τον βραχύσωμο μέσο-επιθετικό της Μπόρνμουθ, Ράιαν Φρέιζερ. 

Ο Φρέιζερ αρνήθηκε την τελευταία πρόταση επέκτασης συνεργασίας της ομάδας του δείχνοντας ότι φέτος είναι χρονιά που θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο γεννημένος στο Αμπερντίν μέσο-επιθετικός θέλει μια νέα περιπέτεια καθώς στην Μπόρνμουθ βρίσκεται από το 2013. 

Ο Φρέιζερ δεν θα αγωνιστεί ξανά ως το τέλος της σεζόν με την ομάδα του. Φέτος δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο τις προηγούμενες σεζόν με μόλις ένα γκολ αλλά και τέσσερις ασίστ σε είκοσι-οκτώ αγώνες Premier League. Όλα δείχνουν ότι τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του έχει η Τότεναμ με την Άρσεναλ και την Λίβερπουλ να παρακολουθούν τις εξελίξεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.