Ο Μόιζε Κιν επιθυμεί να επιστρέψει στη Γιουβέντους δανεικός από την Έβερτον, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Μόιζε Κιν επιθυμεί να επιστρέψει στη Γιουβέντους δανεικός από την Έβερτον, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο 20χρονος είναι προϊόν των ακαδημιών της ”Μεγάλης Κυρίας” και πουλήθηκε πέρσι στην Έβερτον για 27,5εκ. ευρώ.

Ο νεαρός Ιταλός επιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο στο Μέρσεσαϊντ με αποτέλεσμα να θέλει να γυρίσει έστω και με την μορφή δανεισμού στην πρώην ομάδα του που ακόμα βρίσκεται σε αναζήτηση φορ. Ο Λουίς Σουάρες είναι πλέον νούμερο ένα στόχος, με τον Ουρουγουανό να περιμένει να βγάλει ιταλικό διαβατήριο. Τα τελευταία μηνύματα από το στρατόπεδο του Σουάρες δεν είναι ενθαρρυντικά για τη Γιουβέντους που έβαλε φρένο στα όνειρα των Ιταλών. Υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι στην Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε μόλις δύο γκολ σε 33 συμμετοχές οι περισσότερες ως αλλαγή. Πριν ανηφορίσει για το ”νησί”, είχε σκοράρει στη Serie A 6 γκολ σε 535 λεπτά συμμετοχής, 1 γκολ κάθε 89 λεπτά…

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από τη Γερμανία αναφέρουν πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει τον Κιν για back up του Χάαλαντ, όμως ο Ιταλός δεν ενδιαφέρεται να παίξει στην Μπουντεσλίγκα. Το Tuttosport, γράφει πως η Βεστφαλοί προσέγγισαν τον διεθνή επιθετικό προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως προτεραιότητα του Κιν είναι να γυρίσει στο Τορίνο.