Το τρία στα τρία έκανε η Έβερτον μέσα στο Λονδίνο απέναντι στην Πάλας, επίδοση που είχε να πετύχει από τη σεζόν 1993-94. 

Σπουδαίο διπλό πήρε η Έβερτον στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1 και όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. 

Μόλις στο 10ό λεπτό, με τον Χάμες Ροντρίγκες να κρατά μαεστρικά τη μπαγκέτα, ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν άνοιξε το σκορ για τα “ζαχαρωτά”, αλλά οι “αετοί επανήλθαν και ισοφάρισαν στο 26ο λεπτό με τον Τσέικου Κουγιατέ. 

Το ματς είχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και σε μία από τις φάσεις που σήκωσαν συζήτηση και… VAR η Έβερτον κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ριτσαρλίσον ντε Αντράντε πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον άντεξε στην πίεση της Πάλας και κατάφερε να φύγει νικήτρια από την πρωτεύουσα της Αγγλίας κάνοντας το τρία στα τρία, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στις δύο. Για την Έβερτον αυτή είναι η καλύτερη επίδοση από τη σεζόν 1993-94, ενώ με τις δύο νίκες στο Λιγκ Καπ ισοφάρισε την επίδοση της σεζόν 1938-39.