Ντόρτμουντ: Κρατάει Σάντσο μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Ντόρτμουντ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Τζέιντον Σαντσό έως το τέλος της σεζόν. 

Όπως αποκαλύπτει η “Bild” η Ντόρτμουντ θα κρατήσει εντός γερμανικού εδάφους, τον Τζέιντον Σαντσό. Αυτό το δημοσίευμα προκαλεί αναταράξεις στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υπολόγιζε ότι θα αποκτήσει τον Άγγλο παίκτη, την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το ταλέντο του Σαντσό είναι απαραίτητο για τους Βεστφαλούς, αφού οι δυνατότητες του παίκτη είναι σημαντικές για το παιχνίδι της ομάδας. Επιπλέον το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζει ότι ακόμα και αν η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που αξιώνει η Ντόρτμουντ, οι ιθύνοντες των Γερμανών θα απαντήσουν αρνητικά.

Επομένως οι “κόκκινοι διάβολοι” θα χρειαστεί να περιμένουν έως την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για να έχουν πιθανότητες να αποκτήσουν τον Σαντσό.

“Η Ντόρτμουντ δεν θα δώσει τον Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Ακόμα και αν οι κόκκινοι διάβολοι αποφασίσουν να καλύψουν τις οικονομικές αξιώσεις του γερμανικού συλλόγου ύψους 120.000.000 ευρώ, αυτός σχεδιάζει να κρατήσει τον Άγγλο διεθνή τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα της Βεστφαλίας δεν θέλουν να χάσουν έναν τόσο σημαντικό παίκτη όπως ο Σάντσο μεσούσης της σεζόν, αλλά η Γιουνάιτεντ θα είναι ελεύθερη να επαναδιαπραγματευτεί για τον παίκτη το καλοκαίρι του 2021″, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.