Ο Κάρλος Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε το ιταλικό ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στους τεχνικούς των ομάδων, Στέφανο Πιόλι και Αντόνιο Κόντε. 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Gazzatta dello Sport”, ο Κάρλος Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Στέφανο Πιόλι και Αντόνιο Κόντε. Η Μίλαν θα υποδεχτεί την Ίντερ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Serie A (17/10).

Ο προπονητής της Έβερτον θεωρεί ότι οι δύο συνάδελφοι του κάνουν εξαιρετική δουλειά σε “ροσονέρι” και “νερατζούρι”. Επιπλέον τόνισε ότι ο Ίντερ και ο Αντόνιο Κόντε θα ανακόψει την ηγεμονία της Γιουβέντους.

“Περιμένω έναν καλό αγώνα. Η Μίλαν τα πάει καλά και η Ίντερ έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι και μπορεί να διακόψει την ηγεμονία της Γιουβέντους στην Ιταλία”, σχολίασε αρχικά ο Αντσελότι, στη συνέχεια δήλωσε: 

“Στην Ίντερ υπάρχει ο Κόντε που είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Μερικές φορές μιλάμε τηλεφωνικά, έχει μια άγρια επιθυμία να βελτιωθεί και να επεκτείνει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι Πιόλι και Μαλντίνι, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες. Ο Στέφανο είναι ένα πολύτιμο άτομο, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας.

Και έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα όποια ομάδα έχει προπονήσει. Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για τον Πάολο ως τεχνικό διευθυντή: όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν κάνει λάθος.

Και η εμπειρία έρχεται μόνο όταν είσαι στην πρώτη γραμμή”