Έβερτον και Λίβερπουλ συνεχίζουν να οδηγούν την "κούρσα" στην Αγγλία, νέο στραβοπάτημα για τη Σίτι, νίκη για την Λέστερ λίγο πριν το ματς με την ΑΕΚ.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ 0-1

Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 80ο λεπτό, ήταν αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Λέστερ, που σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ Γ. 2-1  

Η Λίβερπουλ επικράτησε δύσκολα 2-1 της Σέφινλτ στο Άνφινλτ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με την Έβερτον.  

Ο Μπέργκε με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 13, ενώ Φιρμίνιο και Ζότα στο 41 και 64 έκαναν την ανατροπή.  

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-1  

Η Μάντσεστερ Σίτι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έχασε κι άλλους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος με την ισοπαλία εκτός έδρας κοντρα στην Γουέστ Χαμ στο τελικό 1-1. Ο Αντόνιο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Φόντεν διαμόρφωσε το τελικό 1-1.  

ΛΙΝΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 3-0  

Η Λιντς επικράτησε με 3-0 στο «Βίλα Παρκ» της Άστον Βίλα, για την 5η αγωνιστική της Premier League, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στην σεζόν. 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0 

Μετά από ένα αήττητο πέντε αγώνων, ήρθε η σειρά της Έβερτον να αισθανθεί την… πίκρα της ήττας! Τα “ζαχαρωτά” ηττήθηκαν εκτός έδρας με 2-0 από τη Σαουθάμπτον και μετά από μια μέτρια εμφάνιση στο St. Mary’s Stadium, μπήκε… στοπ στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του Αντσελότι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Γουόρντ – Πρόους και έκαναν το 2-0 στο 35ο λεπτό με τον Άνταμς. Η Έβερτον ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό ο Λούκας Ντινέ με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

ΓΟΥΛΒΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1  

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν οι Γουλβς και η Νιουκάστλ σε παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Premier League. 

Τα γκολ σημείωσαν ο Χιμένεθ στο 80 και ο Μέρφι στο 89.  

ΦΟΥΛΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-2  

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη, αυτή τη φορά επί της συμπολίτισσάς της στο Λονδίνο Φούλαμ και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1. Ο Ρίντεβαλντ έκανε το 1-0 για την Πάλας στο 8 και ο Ζαχά στο 64 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 2-1  ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Κέρνι. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 88΄καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καμαρά.  

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ 0- 0 

Μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, δύο από τις ακριβότερες ομάδες στην Αγγλία, απέτυχαν να προσφέρουν έστω και υποφερτό θέαμα. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κάποιο από τα τρία εφετινά εντός έδρας ματς που έχει δώσει και σημείωσε αρνητικό ρεκόρ.