Από το γκολ του Βάρντι στο 80΄ κρίθηκε η αναμέτρηση στο «Έμιρειτς Στάντιουμ» ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λέτσερ. Τελικό αποτέλεσμα 0-1

Ο Τζέιμι Βάνρτι πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Άρσεναλ και την Λέστερ, πέτυχε το μοναδικό γκολ και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Η μία από τις τρεις αντιπάλους της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League που προερχόταν από εντός έδρας ήττα (0-1) από την Άστον Βίλα, πάτησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας μόλις ένας πόντο πίσω από τους πρωτοπόρους Έβερτον και Λίβερπουλ.

Για τους «κανονιέρηδες» που έμειναν στους 9 βαθμούς, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική(5η)  έχασαν 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. 

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Νταβίντ Λουϊζ (49΄ Μουσταφί), Τίρνεϊ (81΄Νκεϊτα), Τσάκα (65΄Πέπε), Θεμπάγιος, Λακαζέτ , Ομπαγιάνκ, Πάρτεϊ

Λέστερ: Σμαϊχελ, Φουκς, Έβανς, Καστάνιε, Τζάστιν, Φοφανά, Μεντί, Πράετ (60΄ Βάρντι), Τίλεμανς, Μάντισον (85΄ Άλμπιρκτον),  Μπάρνς (75΄ Ούντερ)