Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Μερσεϊσάιντ.

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Μερσεϊσάιντ, με τους «πολίτες» να γνωρίζουν τη δεύτερη απώλεια βαθμών στη σεζόν.
 
Ο Κομπανί στο 31′ «πάγωσε» το «Άνφιλντ» δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μαντσίνι μετά από ασίστ του Σίλβα, αλλά η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 33′ η Λίβερπουλ έφερε το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Λέσκοτ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
 
Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν ξανά, με τη Λίβερπουλ να πιέζει την αντίπαλό της, που από το 83′ και μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της ανόητης αποβολής του Μπαλοτέλι, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή στο 65′.
 
Η Σίτι, πάντως, παρέμεινε στο +5 από τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, η οποία «σκόνταψε» το Σάββατο κόντρα στη Νιουκάστλ στο «Ολντ Τράφορντ».
 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Ενρίκε, Ντάουνινγκ, Άνταμ, Λούκας, Χέντερσον, Κάιτ (84′ Κάρολ), Σουάρες
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Κλισί, Νασρί (65′ Μπαλοτέλι), Μπάρι, Μίλνερ, Σίλβα (90’+1′ Κ. Τουρέ), Γ. Τουρέ, Αγουέρο (82′ Τζέκο)