Ο άσος της Τσέλσι, Χουάν Μάτα, ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, υποστηρίζουν τον προπονητή τους, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο άσος της Τσέλσι, Χουάν Μάτα, ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, υποστηρίζουν τον προπονητή τους, Αντρέ Βίλας Μπόας. Αρκετά ειδησεογραφικά μέσα του Νησιού, μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις των «μπλε» σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ, άρχισαν να αμφισβητούν τη δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού. 

Ο πρώην προπονητής της Πόρτο, ήταν ο αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2011 και μετά τις ήττες κόντρα σε ΚΠΡ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, η πίεση στην ομάδα μεγάλωσε με αποτέλεσμα οι κρητικές προς το πρόσωπό του να μην είναι και οι καλύτερες. Από την πλευρά τους πάντως οι παίκτες, είναι δίπλα του, πιστεύουν στις δυνατότητές του και θέλουν να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο στο μέλλον.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν έχεις τέτοια απογοητευτικά αποτελέσματα, αλλά εμείς έχουμε πίστη στους εαυτούς μας σαν ομάδα. Όπως έχουμε πίστη στον προπονητή μας και στην ποιότητα της Τσέλσι. Είχαμε μια συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα, συζητήσαμε και πλέον βαδίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε κόντρα στη Γουλβς. Η ομάδα πάντα είναι ενωμένη και συγκεντρωμένη για τη συνέχεια. Όσο προχωράμε η θέληση για επιτυχίες μεγαλώνει», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Βαλένθια.

Στην 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι, επικράτησε 3-0 της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 25 βαθμούς.