Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πιστεύει πως ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί στόχος των αντίπαλων ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πιστεύει πως ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί στόχος των αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Ο Ιταλός προπονητής, θεωρεί πως πολλοί παίκτες προσπαθούν να εκνευρίσουν τον οξύθυμο επιθετικό με σκοπό να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.

Ο Μπαλοτέλι που αποβλήθηκε στο ματς με τη Λίβερπουλ μετά από δυο κίτρινες κάρτες, έχει δεχτεί συνολικά τρεις κόκκινες από το 2010 και τη χρονιά που μετακόμισε στους «Πολίτες». Παρά το γεγονός αυτό, ο 21χρονος στράικερ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εφετινές εμφανίσεις καθώς έχει σκοράρει εννέα γκολ σε 11 ματς.

«Νομίζω πως υπάρχουν παίκτες που στοχεύουν στον Μπαλοτέλι με σκοπό να τον αποβάλλουν με κάθε τρόπο από το παιχνίδι. Ο Μάριο θα πρέπει να είναι προσεκτικός και έξυπνος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Aυτός βρίσκεται στο γήπεδο και όχι εμείς. Θα πρέπει να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του ματς είναι δύσκολο να του μιλήσω και για αυτό δεν πρέπει να παίρνει ρίσκο σε καμία κατάσταση. Είναι πολύ πιο ώριμος πλέον και πιστεύω πως αν ο Μάριο είχε παραμείνει στο γήπεδο τότε θα είχαμε κερδίσει το ματς με τη Λίβερπουλ με 11 εναντίον 11. Αλλά όταν αποβλήθηκε μπορούσαμε μόνο την ισοπαλία», σχολίασε ο Μαντσίνι.