Σημαντική χαρακτήρισε την ενδεχόμενη παραχώρηση του Κάρλος Τέβεζ σε άλλο σύλλογο τόσο για το καλό του ίδιου όσο και για την Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σημαντική χαρακτήρισε την ενδεχόμενη παραχώρηση του Κάρλος Τέβεζ σε άλλο σύλλογο τόσο για το καλό του ίδιου όσο και για την Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός κατά τη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λίγκ ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως θα ήταν σημαντική η πώληση του.

«Δεν γνωρίζω πως έχει η κατάσταση με τον Κάρλος Τέβες αυτή τη στιγμή. Θεωρώ πως για εμάς είναι σημαντικό να τον πουλήσουμε. Το κάνουμε για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα. Αν έχει την ευκαιρία να πάει στην Ιταλία, θα είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν» δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Από την πλευρά του ο ατζέντης του Τέβεζ, Κία Τζουραμπτσιάν έχει ξεκαθαρίσει πως ο πελάτης του έχει ως προτεραιότητα του να αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Να επιστρέψει στην Βραζιλία; Είναι μία πιθανότητα, όμως αυτή τη στιγμή θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη».

Να σημειωθεί πως ο Αργεντινός βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μάντσεστερ Σίτι έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Ιταλικό σύλλογο στην οποία ωστόσο δεν έχει απαντήσει.