«Χωρίς τους συμπαίκτες μου, θα ήμουν ένα τίποτα»

Στη βοήθεια των συμπαικτών του στην Άρσεναλ στάθηκε ο Τιερί Ανρί στο πλαίσιο των εγκαινίων της προτομής του έξω από το «Έμιρεϊτς».

Στη βοήθεια των συμπαικτών του στην Άρσεναλ στάθηκε ο Τιερί Ανρί στο πλαίσιο των εγκαινίων της προτομής του έξω από το «Έμιρεϊτς».

Ο Γάλλος επιθετικός έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε  η πρώην ομάδα του για να τον τιμήσει με τον ίδιο να δηλώνει πως χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών του δεν θα είχε καταφέρει τίποτα από όλα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Στην παρουσία του στην Άρσεναλ ο Γάλλος φόρ κατάφερε να σημειώσει 226 γκολ, πράγμα που τον έκαναν ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της εξέδρας των «κανονιέρηδων» με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ο αγγλικός σύλλογος αποτελεί από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής του.

«Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα τη
 δυνατότητα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Θυμηθείτε εκείνη την ομάδα. Τον Μάρτιν Κίον, τον Νάιτζελ Γουίντερμπερν, τον Λι Ντίξον, τον Ντέιβιντ Σίμαν, τον Λαουρέν, τον Σολ Κάμπελ, τον Άσλεϊ Κόουλ. θα βγει ολόκληρη ενδεκάδα. τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Σιλβέν Βιλτόρ και τον Ρομπερ Πιρές.
Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα απ’ όσα κατάφερα. Καταφέραμε και τερματίσαμε τη σεζόν αήττητοι. Θέλω να σταθώ σε αυτό και να το ξαναπώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και το ομαδικό πνεύμα, είμαστε ένα τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.