Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δε βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δε βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει αποφασίσει οριστικά το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα προτιμήσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Ο Ιμπραΐμοβιτς υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον σουηδικό Τύπο: «Τα πάντα μπορεί να συμβούν το ερχόμενο καλοκαίρι… Mπορεί και να αποσυρθώ. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αυτή την πιθανότητα. Θα προτιμούσα να μείνω στην κορυφή. Όταν όλα τα χαρτιά είναι στο τραπέζι, θα δω τι απόφαση θα πάρω».

Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ Σάλιβαν υπογράμμισε πως η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον Σουηδό επιθετικό. Ο ιδιοκτήτης των «σφυριών» τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να φέρει στο Λονδίνο τον Σουηδό επιθετικό.

Χαρακτηριστικά, ο Σάλιβαν υπογράμμισε: «Έχουμε μία λίστα επιθετικών απ’ όλο τον κόσμο και τα περισσότερα από τα χρήματά μας, θα πάνε για την απόκτηση επιθετικού. Αυτό είναι το πλάνο μας ενόψει της νέας σεζόν. Θα ήθελα τον Ιμπραΐμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει σε εμάς. Ξέρω ότι είναι 34 και ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης».