Ο μελλοντικός πρόεδρος της Κορίνθιανς, Ρομπέρτο Αντράντε, αποκάλυψε πως η... ομάδα του αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες.

Ο μελλοντικός πρόεδρος της Κορίνθιανς, Ρομπέρτο Αντράντε, αποκάλυψε πως η… ομάδα του αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Συγκεκριμένα, με τη νέα χρονιά και παρά τις όποιες δυσκολίες που υπάρχουν, ο βραζιλιάνικος σύλλογος προτίθεται να κινηθεί έντονα για την απόκτηση του Αργεντίνου άσου από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αντράντε, θα αναλάβει την προεδρία τον Ιανουάριο αντικαθιστώντας τον Αντρές Σάντσες που παρά τις προσπάθειες του το καλοκαίρι του 2011, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγάλο «μπαμ» για τους «τιμάο». «Αυτός είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στην αρχή της σεζόν θα ξεκινήσουμε νέες διαπραγματεύσεις με τη Σίτι παρά το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει. Η τιμή του Τέβες είναι αρκετά υψηλή αλλά η Κορίνθιας θα προσπαθήσει να πετύχει και να βγει κερδισμένη από την υπόθεση αυτή», σχολίασε ο Αντράντε επί του θέματος.

Ο 27χρονος επιθετικός στο παρελθόν και πριν μετακομίσει στο Νησί, έμεινε δυο χρόνια στην Κορίνθιανς και αγωνίστηκε σε 38 ματς και πέτυχε 25 γκολ