Ο άσος της Τότεναμ, Λούκα Μόντριτς, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στους "σπερς", τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, παρά τις πολλές φήμες που υπάρχουν περί αποχώρησής του.

Ο άσος της Τότεναμ, Λούκα Μόντριτς, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στους “σπερς”, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, παρά τις πολλές φήμες που υπάρχουν περί αποχώρησής του. Ο Κροάτης παίκτης, βρέθηκε πολύ κοντά το καλοκαίρι του 2011 στο να φορέσει τη μπλε φανέλα της Τσέλσι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και έτσι με τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη να βρίσκεται στο προσκήνιο, όλα παραμένουν «ανοιχτά».

Από την άλλη ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναμπ, αποκάλυψε πρόσφατα πως ο αγγλικός σύλλογος πρόκειται να προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Μόντριτς χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι τώρα. Εκτός της Τσέλσι, και η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ έχει στο «στόχαστρο» της τον έμπειρο άσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

«Όλα αυτά είναι για τον Τύπο. Εγώ δε γνωρίζω τίποτα για αυτές τις προσφορές. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στα επιτυχή αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι. Δε θέλω να επαναληφθεί αυτό, το ίδιο συνέβη και το καλοκαίρι και για αυτό θα πω πως είμαι σχεδόν 100% σίγουρος πως θα παραμείνω στην Τότεναμ μέχρι τη λήξη της σεζόν. Η μόνη περίπτωση που υπάρχει για να φύγω είναι να έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση και να μην μπορώ να την απορρίψω. Μέχρι τότε όμως παραμένω στην Τότεναμ. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.