Απογοητευμένος για την ήττα-σοκ της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 από τη Σάντερλαντ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Απογοητευμένος για την ήττα-σοκ της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 από τη Σάντερλαντ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι “Πολίτες” ξεκίνησαν με το… αριστερό το 2012 και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το “στραβοπάτημα” της συμπολίτισσας της Γιουνάιντετ που ηττήθηκε με 3-2 από την Μπλάκμπερν.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι πολύ απογοητευμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι απογοητευμένος γιατί είναι απίθανο να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι σαν και αυτό. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Αξίζαμε να νικήσουμε αλλά αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια. Παίζουμε ξανά σε 48 ώρες. Νομίζω πως πετάξαμε κάποιες ευκαιρίες για να ξεφύγουμε στην κορυφή, πάντως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θέλουμε 19 ματς μέχρι το τέλος. Πρέπει να κερδίσουμε 45 βαθμούς επιπλέον”, τόνισε ο Ιταλός προπονητής.