Πάρντιου: “Fantastic…”

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου χαρακτήρισε "φανταστική" την απόδοση των παικτών του στη νίκη 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου χαρακτήρισε “φανταστική” την απόδοση των παικτών του στη νίκη 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Νικήσαμε γιατί ελέγξαμε το παιχνίδι και κάναμε όλα όσα είχαμε πει στα αποδυτήρια. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Επικρατήσαμε των πρωταθλητών Αγγλίας με σκορ 3-0 και νομίζω ότι το αξίζαμε. Πρέπει να έχεις φανταστικούς παίκτες για να το καταφέρεις και η απόδοσή μας ήταν συγκλονιστική» είπε ο Πάρντιου.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Ο Ντεμπά Μπα τόνισε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι μετά από ήττα και σκεφτόμασταν μόνο τους τρεις βαθμούς. Δεν κοιτάω τη βαθμολογία των ομάδων ποτέ σε μία αναμέτρηση. Το μόνο που θέλω είναι να τα δώσω το 100% των δυνάμεών μου».

Και ο Σόλα Αμεόμπι πρόσθεσε: «Είναι η αρχή ενός νέου έτους. Έχουμε υψηλούς στόχους. Κόντρα στη Λίβερπουλ δεν ήμασταν καλοί και τώρα δώσαμε απαντήσεις. Φτάσαμε σε μία φανταστική νίκη. Είδαμε τι τους έκανε η Μπλάκμπερν πριν λίγες μέρες και θέλαμε να κάνουμε το ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.