Το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Τότεναμ, που επικράτησε με 3-1 της Στίβενεϊτζ. Μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στη Λιγκ 1, την τρίτη κατά σειρά κατηγορία στο Νησί, «πάγωσαν» το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», παίρνοντας το προβάδισμα στο 4' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάιρομ.

Το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Τότεναμ, που επικράτησε με 3-1 της Στίβενεϊτζ. Μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στη Λιγκ 1, την τρίτη κατά σειρά κατηγορία στο Νησί, «πάγωσαν» το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», παίρνοντας το προβάδισμα στο 4′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάιρομ.
 
Ο Ντεφόε ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 26′, ενώ ο Αντεμπαγιόρ από την άσπρη βούλα στο 55′ έβαλε τα «σπιρούνια» στη θέση του οδηγού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντεφόε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75′. Αντίπαλος της Τότεναμ στα προημιτελικά θα είναι η Μπόλτον σε εντός έδρας αναμέτρηση το Σάββατο 17 Μαρτίου.
 
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Καμπούλ, Νέλσεν, Ντόουσον (9′ Γουόκερ), Φαν Ντερ Φάαρτ, Λένον (39′ Αντεμπαγιόρ), Κράνιτσαρ (81′ Λίβερμουρ), Πάρκερ, Μπέιλ, Ρόουζ, Ντεφόε
 
ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ: Ντέι, Λερντ, Τσαρλς (62′ Ριντ), Άστον, Ρόμπερτς, Χένρι, Σρουτ, Μπόστγουικ, Μπάιρομ, Γουίλσον, Μπίρντσλι (62′ Γουίλιαμς)