Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τρέμει το ενδεχόμενο να βρεθεί η Σίτι 8 βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη του τίτλου

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τρέμει το ενδεχόμενο να βρεθεί η Σίτι 8 βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη του τίτλου. Αυτή την εβδομάδα, οι “κόκκινοι διάβολοι” θα παιξουν σήμερα (02/04) με την Μπλακμπερν και την προσεχή  Κυριακή (08/04) με την ΚΠΡ, ομάδες που είναι του “χεριού της”

«Αν βρεθούμε οκτώ πόντους πίσω, τότε όλα θα τελειώσουν. Είναι εμφανές ότι είμαστε απογοητευμένοι. Κάναμε μερικά λάθη, εγώ και η ομάδα. Επίσης, ήμασταν και άτυχοι, χάνοντας τρεις ή τέσσερις παίκτες κλειδιά, σε μια σημαντική στιγμή», δήλωσε ο Μαντσίνι μετά το 3-3 των «πολιτών» με την Σάντερλαντ.

Και θυμήθηκε την… Ιντερ: «Όμως, όταν είσαι δυνατή ομάδα, πρέπει να προσπερνάς αυτές τις δυσκολίες. Ναι, στο ποδόσφαιρο, όλα μπορεί να αλλάξουν σε δυο – τρία ματς. Είχα μια εμπειρία στην Ιταλία, με την Ίντερ, όταν ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα» είπε.