Η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπλάκμπερν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έπιασε τη Νιουκάστλ στους 62 βαθμούς και την τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπλάκμπερν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έπιασε τη Νιουκάστλ στους 62 βαθμούς και την τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.  Με την Τσέλσι να ακολουθεί στο -1 και τρία παιχνίδια να απομένουν και για τις τρεις ομάδες, τα «σπιρούνια» υπερτερούν για την ώρα στη «μάχη» για την τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ άνοιξε το σκορ στο 22′ από ασίστ του Μπέιλ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Η Μπλάκμπερν προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Γουόκερ στο 75′ με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων και άφησε τους «ρόβερς» κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γκαλάς, Καμπούλ, Γουόκερ, Φαν Ντερ Φάαρτ (88′ Ντεφόε), Λένον (84′ Ντος Σάντος), Μόντριτς, Μπέιλ, Ρόουζ, Σάντρο (86′ Λίβερμουρ), Αντεμπαγιόρ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Γκιβέ, Νταν, Ορ, Λόου, Πέντερσεν, Νταν (84′ Γκουντγουίλι), Μάρκους Όλσον, Αγεγκμπένι (72′ Μοντέστ), Φόρμικα, Χόιλετ