Πρώτη σε πωλήσεις η φανέλα του Ρούνι

Εάν η δημοφιλία ενός ποδοσφαιριστή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ κρίνεται από το πόσες φανέλες της ομάδας του με το όνομά του διατίθενται ανά την υφήλιο, τότε ο παίκτης που κατακτά αυτόν τον «τίτλο» είναι ο Γουέιν Ρούνι.

Εάν η δημοφιλία ενός ποδοσφαιριστή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ κρίνεται από το πόσες φανέλες της ομάδας του με το όνομά του διατίθενται ανά την υφήλιο, τότε ο παίκτης που κατακτά αυτόν τον «τίτλο» είναι ο Γουέιν Ρούνι. Η εταιρεία Sporting iD επεξεργάστηκε τα στοιχεία από τις παγκόσμιες πωλήσεις σε φανέλες ομάδων, οι οποίες φέρουν ονόματα ποδοσφαιριστών, και ανακοίνωσε ότι οι πρώτες τρεις θέσεις αυτής της «κούρσας» δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε στη δεύτερη θέση τον Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ, ενώ τρίτος έμεινε ο Φερνάντο Τόρες της Τσέλσι.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τώρα αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο τέταρτος πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στα 20 χρόνια «ζωής» της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την πρώτη πεντάδα «κλείνει» ακόμη ένας παίκτης της Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.