Μπλε το Μάνστεστερ, μπλε και το νησί

Με το γκολ του Κομπανί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι επιβλήθηκε 1-0 της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και αν νικήσει και τη Νιούκαστλ την επόμενη αγωνιστική θα στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια (1968).

Με το γκολ του Κομπανί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι επιβλήθηκε 1-0 της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μαντσίνι έπιασε τη συμπολίτισσα της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και αν νικήσει και τη Νιούκαστλ την επόμενη αγωνιστική θα στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια (1968).

Η Σίτι που λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Πρέμιερ Λιγκ νίκησε την Γιουνάιτεντ σαν γηπεδούχος για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.
Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, αλλά οι «Μπλέ» είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του ματς και ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ με την κεφαλιά του Κομπανί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή καθώς οι παίκτες της Σιτι είχαν δώσει χώρο όμως δεν απείλησαν τον Χάρτ και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την νίκη που τους έφερε στην κορυφή ισόβαθμους με την Γιουνάιτεντ, με 83 βαθμούς.


Οι συνθέσεις
:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Κομπανί, Λέσκοτ, Μπάρι, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα(82΄ Ρίτσαρντς), Νασρί(93′ Μίλνερ), Τέβες(68΄Ντε Γιονγκ), Αγκουέρο


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Εβρά, Νάνι(82′ Γιανγκ), Κάρικ, Σκόουλς(78′ Βαλέντσια), Γκιγκς, Ρούνεϊ, Παρκ(58′ Γουέλμπεκ)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.