Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο "Κάροου Ρόουντ" ανάμεσα στη Νόριτς και την Εβερτον, αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους που δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο “Κάροου Ρόουντ” ανάμεσα στη Νόριτς και την Εβερτον, αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους που δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι.

Η Εβερτον το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου με κεφαλιά του Λουκάκου μετά από σέντρα του Ντεουλοφέου. Στο 39′ θα μπορούσε να γίνει και το 0-2, αλλά ο Λέιτον Μπέινς σούταρε με το δεξί μετά από σέντρα του Κόλεμαν, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Η Νόριτς ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’με κοντινό αριστερό πλασέ του Χούλαχαν. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι που έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ήταν πιο δραστήριοι και έφθασαν πιο κοντά στο γκολ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.