Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο Έντιν Τζέκο.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο Έντιν Τζέκο. Ο 26χρονος επιθετικός υπογράμμισε πως απέδειξε την εφετινή σεζόν πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως δεν αγχώνεται με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή των «πολιτών». Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτησή του έχουν πληθύνει και ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Αρχικά, ο Τζέκο τόνισε: «Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός για τις διαθέσιμες θέσεις στη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί έχω αποδείξει πως και μπορώ και αξίζω να παίζω σε μία τέτοια ομάδα. Τη φετινή σεζόν έχω πετύχει πολύ σημαντικά γκολ. Είμαι ακόμα στη Σίτι και δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στα παιχνίδια της εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία και το Μεξικό».

Στην συνέχεια, ο Βόσνιος επιθετικός συμπλήρωσε: «Ο προπονητής επιλέγει ποιος παίζει και το σέβομαι αυτό. Σε όλη τη σεζόν προσπάθησα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακόμα και όταν δεν έπαιζα. Στο τέλος πέτυχα, ίσως, ένα από τα σημαντικότερα γκολ στην ιστορία της Σίτι και νιώθω πολύ περήφανος για αυτό».