Ατόνησε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τόνισε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ.

Ατόνησε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τόνισε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ. Ο μάνατζερ του Ουαλού μπακ-χαφ της Τότεναμ υπογράμμισε πως η διοίκηση των Καταλανών έχει καταλήξει στην περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα και πως ο πελάτης του αναμένεται να παραμείνει στην Τότεναμ.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος του Μπέιλ τόνισε: «Νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβός για την Μπαρτσελόνα. Από όσα γνωρίζω η ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Εφόσον ενδιαφέρεται για εκείνον, χρειάζεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ξεκινήσει να συζητάει. Ωστόσο, οι Καταλανοί δείχνουν ότι δουλεύουν περισσότερο για την μεταγραφή του Ζόρντι Άλμπα, μία φτηνότερη επιλογή».

Στην συνέχεια, τόνισε πως ο Μπέιλ ήθελε να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν: «Ναι, είναι σαφές ότι το πρόβλημα η συμμετοχή της ομάδας στο Europa League και όχι στο Champions League. Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάποια διερευνητική πρόταση και ο παίκτης θα εξετάσεις τις επιλογές που έχει στα χέρια του».