Την πίστη του ότι ο κόσμος θα μιλάει για πολύ καιρό ακόμα για τον τίτλο που κατέκτησε φέτος η Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Βενσάν Κομπανί.

Την πίστη του ότι ο κόσμος θα μιλάει για πολύ καιρό ακόμα για τον τίτλο που κατέκτησε φέτος η Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Βενσάν Κομπανί. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του καλούνται να προχωρήσουν παρακάτω.

«Υπάρχουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα παρακάτω για μας και αυτό σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Με τις σωστές κινήσεις, μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια. Αυτός είναι και ο στόχος μας», δήλωσε ο αρχηγός της Σίτι.

«Πήγα σε πολλά μέρη και παντού μου έλεγαν ότι είχαν δει τον τελευταίο μας αγώνα για την προηγούμενη σεζόν ή για τα όσα είχαν ακούσει γι’ αυτόν. Αυτό το τελευταίο παιχνίδι θα είναι μία σελίδα της ιστορίας μας που ο κόσμος θα θυμάται για πολλά χρόνια. Από την άλλη πλευρά όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ανυπομονώ για εκείνα που μας περιμένουν στο μέλλον», επέμεινε ο Κομπανί.