Σκόουλς: «Θα γύριζα στην εθνική»

Εχοντας περάσει άσχημα την πρώτη φορά που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Πολ Σκόουλς δήλωσε ότι σκοπεύει να παρατείνει την καριέρα του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εχοντας περάσει άσχημα την πρώτη φορά που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Πολ Σκόουλς δήλωσε ότι σκοπεύει να παρατείνει την καριέρα του όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, επέμεινε ότι θα έλεγε «ναι» και στην επιστροφή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά ο Ρόι Χόντζον δεν του πρόσφερε την ευκαιρία.

«Τους πρώτους μήνες της αποχώρησής μου, ήμουν ευχαριστημένος και δε μου έλειπε τίποτα. Όταν όμως αποδέχτηκα τη θέση του προπονητή, επέστρεψα στο προπονητικό κέντρο στο Κάριγκτον και ήμουν αναγκασμένος να παρακολουθώ κάθε μέρα τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες μου να προπονούνται. Ετσι, δε χρειάστηκα και μεγάλη πίεση από τον Φέργκιουσον για να επιστρέψω», σχολίασε ο 37χρονος άσος.

«Θα γύριζα αμέσως και στην εθνική ομάδα αν μου το ζητούσαν, αλλά δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ηταν κολακευτικό το ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο. Δε μου το ζήτησαν όμως, οπότε δε σημαίνει τίποτα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.