Παρών ο Βίντιτς

Μέλος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα ταξιδέψει στη Σκανδιναβία για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν θα είναι ο Νεμάνια Βίντιτς, που έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στους χιαστούς

Μέλος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα ταξιδέψει στη Σκανδιναβία για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν θα είναι ο Νεμάνια Βίντιτς, που έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στους χιαστούς. Ο Σέρβος αμυντικός έχασε τα ταξίδια στη Νότια Αφρική και την Κίνα τον προηγούμενο μήνα, αλλά πλέον μπορεί να συμπεριληφθεί στα σχέδια του Αλεξ Φέργκιουσον.
 
Με τους Τζόνι Εβανς και Κρις Σμόλινγκ τραυματίες και τον Ραφαέλ να έχει υποχρεώσεις με στην εθνική Βραζιλίας, ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει μόλις τέσσερις πρωτοκλασάτους αμυντικούς στη διάθεσή του, τους Ρίο Φέρντιναντ, Φιλ Τζόουνς, Πατρίς Εβρά και τον Βίντιτς. 
 
Η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Βαλερένγκα την Κυριακή (5/8), μετά την Μπαρτσελόνα στο Γκέτεμποργκ την Τετάρτη (8/8) πριν ολοκληρώσει την περιοδεία με το φιλικό με το Αμβούργο στις 11 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.