Περήφανος ο Λίντεγκαρντ

Στη μόνη ομάδα όπου θα ήθελε να είναι βρίσκεται ο Αντερς Λίντεγκαρντ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη μόνη ομάδα όπου θα ήθελε να είναι βρίσκεται ο Αντερς Λίντεγκαρντ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Ο 28χρονος τερματοφύλακας πήγε στο Ολντ Τράφορντ πριν από 18 μήνες από την Αλεσουντ, ξέροντας ότι θα είναι αναπληρωματικός του Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ, αλλά επιμένοντας ότι θα κυνηγήσει τις ευκαιρίες του.
 
Μέχρι να τραυματιστεί τον περασμένο Ιανουάριο, το είχε αποδείξει, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Νταβίντ Ντε Χέα, χάρη στις πειστικές του εμφανίσεις και τώρα επιβραβεύτηκε υπογράφοντας νέα τετραετή συμφωνία.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο, χαρούμενος και περήφανος, γιατί με αυτό τον τρόπο, ο προπονητής μας μου δείχνει την εμπιστοσύνη του. Δε θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά έτσι πρέπει να είναι σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, γιατί έτσι γινόμαστε δυνατότεροι, τόσο ως άτομα, όσο και ως ομάδα», σχολίασε ο Δανός γκολκίπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.