Φιλική «τεσσάρα» χωρίς Μπα, Σισέ

Τη συντριβή με 4-1 από την Κάρντιφ γνώρισαν οι «καρακάξες», που θ΄ αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στην Ουαλία.

Τη συντριβή με 4-1 από την Κάρντιφ γνώρισαν οι «καρακάξες», που θ΄ αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στην Ουαλία.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου εμφανίστηκε τραγική αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη τρία γκολ ως το 26΄ και μάλιστα όλα στο δεκάλεπτο 16΄-26΄. Ο Γκούναρσον άνοιξε το σκορ για τον ουαλικό σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, ο Ραλς διαμόρφωσε το 2-0 στο 21΄, ενώ το 3-0 έγινε και πάλι από τον Γκούναρσον στο 26′. Ο Βελικόνια στο 78΄ διαμόρφωσε το 4-1, ενώ ο Σόλα Αμεόμπι είχε μειώσει προσωρινά το σκορ σε 3-1.

Η ενδεκάδα της Νιούκαστλ: Κρουλ, Κολοτσίνι (46′ Βίλιαμσον), Ρ. Τέιλορ (63′ Γκόσλινγκ), Σαντόν, Ομπερτάν (83′ Κάμπελ), Τιοτέ (71′ Αμαλφιτανό), Γκουτιέρεζ, Μαρβό (46′ Βούκιτς), Σ. Τέιλορ (28′ Περτς), Σόλα Αμεόμπι.

Βέβαια για τις «καρακάξες» δεν αγωνίστηκαν βασικοί παίκτες, όπως οι Σενεγαλέζοι επιθετικοί Παπίς Σισέ, Ντεμπά Μπα και Γιοχάν Καμπάιγ, που είναι ακρογωνιαίοι λίθοι του… οικοδομήματος του Πάρντιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.